Assosiasjoner


Sjøsia legekontor samarbeider med Det medisinske fakultet ved NTNU om forskning og undervisning. I perioder kan det derfor være legestudenter til stede.


Norsk Forening for Maritim Medisin
dr. Sjur Agdestein er sjømannslege.


dr. Hans Petter Stokke er landslagslege for langrennslandslaget.

VelkommenVelkommen til Sjøsia legekontor!

Du kan bestille time via lenken for timebestilling i menyfeltet til venstre.

Vi har følgende åpningstider:
Mandag - fredag: Kl 08.00-15.00. Lunsjpause fra 12.15-12.45

Telefontider Tlf 74 16 33 80:
Mandag - fredag: kl 09.00-12.00 og 13.00-14.00.
e-post: resepsjon@sjosia.nhn.no

Ved behov for hjelp utenfor åpningstiden, ta kontakt med Steinkjer legevakt på telefon 74141000
For øyeblikkelig hjelp ring 113!

All betaling skjer nå på betalingsautomat

NyheterDu kan nå betale for legetimen uten å stå i kø. Vi har fått ny selvbetjent betalingsterminal. All betaling skal nå skje på denne terminalen, og det er nå ikke behov for å henvende seg i luken etter timen. Du kan betale med kort eller kontant, eller få giro direkte eller per brev. Om du ikke benytter betalingsterminalen får du giro i posten, med brev.

Se her for mer informasjon!

Resepten går nå direkte til apoteket

NyheterSjøsia legekontor har innført elektronisk resept. Alle resepter går nå direkte til apotek elektronisk, og kan hentes ut på hvilket som helst apotek. Ingen resepter hentes på kontoret. Resepter er vanligvis klar på apotek dagen etter bestilling. Reseptbestilling på fredager må komme før kl 12. Reseptbestilling på internett og telefon er nå uten egenandel.

Timebestilling på Internett

NyheterDu kan nå bestille time direkte på Internett. Klikk på "Timebestilling" i menyen til venstre, og du får opp et nytt vindu hvor du kan velge blant ledige timer hos din fastlege. Du må ha fastlege ved Sjøsia legekontor for å benytte denne tjenesten. Du kan her også avbestille timer som er bestilt på Internett. Ved timebestilling vil du få en bekreftelse til din mobiltelefon (SMS). Du kan også bestille attester og resepter på faste medisiner på samme side. Alle resepter sendes elektronisk til apotek. Du kan hente resepten på hvilket som helst apotek, og trenger ikke å velge dette på forhånd. Reseptbestilling er nå uten egenandel.
53,144 Unike besøk